Informationsbrev Augusti 2023

Styrelseinformation

Vi vill ta tillfälle att tacka Mathilda Lundberg och Tobias Tobiasson som i samband med årsstämman lämnade sina roller i styrelsen. Deras arbete under året som gått har varit mycket uppskattat. Sophie Sjösten och Jessica Hall valdes in som nya styrelseledamöter för det kommande året. Styrelsen ser nu ut som följer:

Ordförande: Robert Almstedt

Vice ordförande: Jessica Hall

Ekonomi: Malin Csavas

Teknik och utemiljö: Johan Holst

Sekreterare, hemsida och informationsansvarig: Sophie Sjösten

Arbetsgrupp för laddstolpar

Styrelsen har mottagit en förfrågan om att sätta upp laddstolpar på de gemensamma parkeringarna. Ärendet har diskuterats på det senaste styrelsemötet och det har beslutats att frågan är för stor och komplex för styrelsen att själva ta beslut i. Istället kommer en arbetsgrupp tillsättas för att ta fram olika förslag på hur frågan kan lösas och arbetsgruppen får sedan presentera dessa förslag på ett medlemsmöte där förslagen kan diskuteras med alla i föreningen. Om medlemsmötet anser att det finns ett rimligt förslag som kommer gynna alla i föreningen kan det förslaget lämnas som motion på en stämma. 

Två representanter från styrelsen kommer att medverka i arbetsgruppen, och det önskas att minst tre övriga från föreningen medverkar. Om det är en fråga du vill vara med att driva kan du anmäla dig till styrelsemejlen: styrelsen@brftallhojden2.se senast den 10 september.

Kontaktuppgifter

Vi ber att samtliga medlemmar i föreningen skickar in sina kontaktuppgifter till styrelsen då det är viktigt att vi har dessa uppgifter. En del av er har fyllt i dessa på årsstämman, men vi saknar fortfarande en del uppgifter. Vänligen skicka namn, telefonnummer och e-postadress till styrelsen@brftallhojden2.se så snart som möjligt.

Med vänlig hälsning,

Styrelsen